Határon túli magyar előadások állnak a 28. THEALTER fókuszában

Határon túli magyar előadások állnak a 28. THEALTER fókuszában

Az idén 28. alkalommal jelentkező THEALTER művészeti fesztivál augusztus 3-11. között várja Szegeden a színházkedvelőket és a színházi workshopok iránt érdeklődő fiatalokat. A programkínálat fókuszpontja 5 határon túli társulat 7 produkciója, a tréningeket idén Lénárd Róbert és Sardar Tagirovsky vezeti.

Augusztusban itt a Thealter: határon túli magyar produkciók jönnek

Az idén augusztus 3. és 11. között rendezi meg a MASZK Egyesület a 28. Thealter nemzetközi színházi fesztivált. A programsorozat fókuszpontjában ezúttal a határon túli alkotók állnak: öt társulat hét produkcióját hozzák el Szegedre.

Download materials

Cikk

28. THEALTER sajtóanyag, 2018.08.11.

Díjátadóval zárult a 28. THEALTER Szegeden: a Közönség-, Kritikus- és Junior-díj mellett a fesztivál önkéntesei is díjazták kedvenc produkciójukat, valamint három Különdíjat is odaítélt a fesztivál.

Download
Cikk

28. THEALTER sajtóakkreditációs lap, 2018.07.19.

Amennyiben szeretne tudósítani a fesztiválról, kérjük töltse ki és küldje el sajtóakkreditációs lapunkat.

Download
Cikk

28. THEALTER sajtóanyag, 2018.07.19.

A kortárs szcéna közönségét várja augusztus 3. és 11. közt Szegedre a THEALTER fesztivál. Hazánk legfontosabbjai közül jó pár független színházi csapat előadása lesz látható a 9 napos program során, és a hagyományokhoz híven több tehetséges, fiatal alkotócsapat is bemutatkozik.

Download
Cikk

28. THEALTER sajtóanyag, 2018.07.11.

Az idén 28. alkalommal jelentkező szegedi THEALTER fesztivál augusztus 3-11. között várja a színházkedvelőket és a színházi workshopok iránt érdeklődő fiatalokat. A programkínálat fókuszpontja 5 határon túli társulat 7 kivételes produkciója, a tréningeket idén Lénárd Róbert és Sardar Tagirovsky vezeti.

Download