Keresés
 
   
 

THEALTER / blog jr.

 

Webnapló

 

 

Radó Lili: Trónok harca

2017.07.25.

Míg az udvar Pa-dö-dőtől, különböző rapzenéktől és miegymástól zeng, a társaság nagyban szöveget ír, szituációkat alkot, vagy Ádámról és Éváról beszélget.

Bár a reggel 9 órás kelés senkit se motivál túlságosan, a színészekre mintha mégis jó hatással lenne.

Két csoportra oszlanak a játszók egy rövid közös jelenet után. Fiúk és lányok külön-külön, legfeljebb félórás előkészülettel dolgoznak. És jobban megnevettettek, mint Sanyi bán kívül bárki más az egész fesztivál alatt.Elképesztő volt látni, hogy bár mindenkinek volt nem egy ötlete, valahogy mégse próbálták meg egymásra ráerőltetni, inkább mindezekből készítettek egy közöset.

Engem a fiúk jelenete taglózott le igazán, amiben öt perc alatt kiképzésszerűen tanultak meg borzasztóan udvarolni. Tudásukat egy kétperces lélekerősítő tréning után rajtunk kamatoztattak, szerintünk kevesebb, az ő véleményük szerint viszont annál több sikerrel. Volt itt virág, JBLl és különféle ajándékok, elavult csajozós dumák, szóval röviden minden, ami egy jó délutánhoz kell.Lehet, hogy hihetetlen, de Pass Andrea foglalkozásai néha sokkal jobban lekötik az embert, mint egy színházi előadás. Ha már az elején ennyire előre haladtak, mi lesz itt a hatodik napon?!

(Tea for Two workshop Pass Andreával – 2. nap)a lap tetejére
 

2018 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció