Keresés
 
   
 

THEALTER / blog jr.

 

Webnapló

 

 

Dohy Anna: Tudna boldogulni egy nő férfi nélkül?

2017.07.27.

A tegnapi izomláz mára az első mély lélegzetvételtől tudatos szintre tört. Nem tudom, mikor lett a vádlim helyén egy csomó – valószínűleg az előadások közti rohanás is rátett egy lapáttal – de ez semmi lehet ahhoz képest, amit ma Máté kapott. Egyetlen férfiember létére derekasan kellett állnia a sarat, ugyanis ma ugrásokat, emeléseket tanultunk: nyolcan egy ellen.A már ismerős jógás-nyújtós-erősítős bemelegítés után kezdtünk el dolgozni a női nem földtől való eltávolításán. Widder Kristóf vagy egy féltucat gyakorlattal készült, melyeknek közös vonása, hogy alkalmasak mindkét fél testi épségének megrongálására.

Szerencsére néhány összefejelésen és esetlen érkezésen kívül a csapat egyben megúszta a kiképzést, és nem is eredménytelenül – tagadhatatlan fejlődés mutatkozik a résztvevők egyensúlyérzékében, testtudatában, mozgáskoordinációjában és a partnerrel való összhang megtalálásában.
Kristóf a workshop utolsó egy órájára magunkra hagyott minket az esti előadás technikai beállása miatt. Ezalatt a tegnapi Katás duók összecsiszolásán túl nekikezdtünk egy össznépi etűd összerakásának is, melyben a ma tanult gyakorlatokat fűztük össze Máté „Férfi vagyok” kezdetű rögtönzött monológjával. Noha az etűd alakulásához kétségkívül még Kristófnak is lesz egy-két szava, az önálló munka egyáltalán nem volt haszontalan.

(Tea for Two workshop Widder Kristóffal – 3. nap)

Fotó: Dohy Annaa lap tetejére
 

2018 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció