Keresés
 
   
 

THEALTER / blog jr.

 

Webnapló

 

 

Dohy Anna: Persze

2017.07.30.

Edzés helyett kivételesen beszélgetéssel, az eddigi élmények összegzésével és feldolgozásával kezdtünk neki Kristóf workshopjának.Izgalmas élmény, hogy a fesztivál ideje alatt lehetőségünk lett a színpadon és a saját testünkben megtapasztalt élmények párhuzamos értelmezésére, és így az egész mozgásrendszer mélyebb megértésére.

Sajnos nem maradt túl sok időnk lelkizni, mert hamarosan realizáltuk, hogy a workshopbemutató nem szombaton van (ahogy korábbi infók alapján számítottunk rá), hanem pénteken – vagyis alig egy napunk van az eddig elindult folyamatokból valami megmutathatót összerakni.Szerencsére segítségünkre van a helyszín: az iskola felső emeleti tornaterme számos megmászni, megugrani és megemelni való alkalmatosságot kínál, melyek jelentősen hozzájárulnak a mozgásanyag színesítéséhez. Már csak arra kell vigyázni, hogy a fizikai akadályok leküzdése közben el ne veszítsük szem elől a tartalmi szempontokat.

Ezt a veszélyt is elkerülendő hozta Kristóf a Csókolom együttes összezavaróan elgondolkodtató dalszövegét – a kérdés már csak az, hogy a számos minket ért impulzusból és elindított folyamatból tudunk-e összerakni egy kívülállók számára is értelmezhető prezentációt?

Szép vagyok én? - Persze

Szép a szemem? - Persze

Szép a szájam? - Persze

Tetszem neked? - Persze

Akarsz engem? - Persze

Együtt leszünk? - Persze

Mindörökre? - Persze

Ásókapa? – Persze

És nagyharang? – Persze

(Tea for Two workshop Widder Kristóffal – 5. nap)

Fotó: Thealterphoto2017a lap tetejére
 

2018 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció