Keresés
 
   
 

THEALTER / blog jr.

 

Webnapló

 

 

Radó Lili: Utolsó nap

2017.08.01.

A nap mintha igencsak sebesen telne, aminek a színészek szemmel láthatóan nem igazán örülnek, mivel egyre közelebb van az előadás kezdési ideje. Reggel 10-től az összes eddiginél intenzívebb próbába kezdenek mindannyian.

Miután mindenki megérkezett, összeülünk az udvaron, megbeszéljük, mi lesz ma a teendő és hogy melyik jelenet marad, melyik megy, ki mikor hol és mit csinál milyen sorrendben, stb...

Az előadótér gyors elrendezése után, ki-ki elfoglalja a helyét, a legtöbben a színpadon, Andi és jómagam a nézőtéren, egyesek egy fa mellett vagy akár egy asztal körül kicsit odébb.Folyamatos gyakorlás, kellékek beszerzése és az instrukciók elhangzása után egyre inkább kezd mindez összeállni egy meglehetősen érdekes, tanulságos és nem kicsit szórakoztató előadássá.

Miután néhányszor lement az egész, a rendezőnk elküld mindenkit ebédelni, bár erre most nem marad annyi idő, mint ami eddig megszokott volt, de úgy képzelem, hogy nem is nagyon a kaján jár a többiek esze.

Hamar vissza is tér mindenki és Andi kérésére a stopper indítása után külső segítség nélkül elpróbálják az egészet még egyszer.És kézzel fogható lesz az idegesség, aztán jön a sminkelés és az öltözés, ami egyenesen a nézők megérkezéséig tart.

Jó érzés, hogy megismerhettem ezeket a kedves, okos, tehetséges embereket, akiknek köszönhetően sose felejtem el ezt a hetet. Pass Andrea is megmutatta, hogy nem csak ügyes a dolgában, de egyben nagyon jószívű és szellemes rendező.

Sok sikert az előadáshoz!

(Tea for Two workshop Pass Andreával – 6. nap)

Fotó: Thealterphoto2017a lap tetejére
 

2018 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció