Hírek

Thealter

Március 4-én lesz Grecsó Krisztián Vera c. regényének bemutatója az IH Rendezvényközpontban Kováts Adél, Grecsó Krisztián, Ilia Mihály, Morcsányi Géza és Kertész Endre közreműködésével.

Szeged, 1980. Vera az általános iskola negyedik osztályába jár, jó tanuló, jó sportoló. A papa a honvédségnél dolgozik, a mama meg mindennap várja őt tanítás után. De Vera biztonságosnak hitt élete pár hét leforgása alatt megváltozik. Az egyik eseményből következik a másik, mintha dominók dőlnének egymás után, mégsem lehet tudni, vajon mi indítja el az események láncolatát. Mi fordítja szembe végzetesen az addigi legjobb barátnőjével? Miért olyan jó és ugyanakkor ijesztő egyre több időt tölteni Józeffel, az új lengyel fiúval? És miért vannak a felnőtteknek titkaik, ha Verától azt várják el, hogy ő mindig csak az igazat mondja?

Grecsó Krisztián új regénye arról szól, hogy a családi titkokat felfedni nemcsak tudás, de bátorság kérdése is. Vera felismeri: vannak helyzetek, amikor idő előtt kell felnőttként viselkednünk. És hogy fel lehet nőni a feladathoz.

A regényből Kováts Adél, a Radnóti Színház Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésze olvas fel, csellón közreműködik Kertész Endre. Grecsó Krisztiánnal és Ilia Mihály Széchenyi-díjas irodalomtörténésszel Morcsányi Géza beszélget.

A könyv március 4-én kerül bolti forgalomba, a könyvbemutatón is megvásárolhatják az olvasók. A könyvbemutatót követően a szerző dedikál.

Belépőjegy elővételben 2500 Ft, az előadás napján 2800 Ft, diákigazolvánnyal 1500 Ft.

Online jegyvásárlás az IH Rendezvényközpont oldalán, személyes jegyvásárlás az IH jegypénztárában. Diákjegyet kizárólag személyesen, az IH pénztárában lehet váltani!

A program a MASZK Egyesület szervezésében jön létre.