KuglerArt Szalon (Budapest)
Kék-sárga – Speciális színházi művelet – jótékonysági felolvasóest
60 perc
16
felolvasószínház
08.03. szerda, 20:00-21:00
Nemzeti Színház balett-terme (Deák F. utca felől) Helyszín
2000 Ft

Előadók, alkotók

Felolvasnak: Farkas Andrea, Csomor Ágnes, Molnár Erika, Sebők Maja

Akiknek köszönettel tartozunk: Jászberényi Sándor, Vági János, Dettre Gábor, Gökhan Ayhan, Orcsik Roland, Semezdin Mehmedinović, Balog József

Leírás

Tények, beszámolók, tudósítások, szépirodalmi mozaikok segítségével próbáljuk megmutatni azt a szörnyűséget, amit ártatlan emberek élnek át ma Ukrajnában.
15000 anya és gyerek menekült Kárpátaljára a bombázások elől. Mi, anyák, őket segítjük.

„Az ukrán-orosz konfliktus kirobbanása rémülettel és gyomorgörccsel töltött el. Jászberényi Sándor A szoptatós anyáknak elmegy a teje című cikke inspirált arra, hogy valamit csinálnom kell.” – Fátyol Kamilla színésznő, az est szerkesztője nyilatkozott így a kultura.hu-nak a felolvasóest születéséről. Az eddigi esteken Papadimitriu Athina, Trokán Anna, Gryllus Dorka, Nagy Dóra, Péter Kata, Török-Illyés Orsolya, Huszárik Kata és Fátyol Kamilla olvastak fel. A THEALTER-en szegedi színésznők lesznek ennek a speciális színházi műveletnek a résztvevői.

Az előadás teljes bevételéből tápszert, pelenkát, bébiételeket, baba tisztálkodási szereket fogunk vásárolni. A csomagot az Oltalom Karitatív Egyesület munkatársainak juttatjuk el, akik személyesen viszik el Beregszászba.

Amennyiben valaki nem tud eljönni, de szeretné támogatni az Oltalom Karitatív Egyesületet, erre a számlaszámra utalhat: 10400140-00026699-00000006, a közleménybe írja be: UKRAJNA.

16 éven felülieknek!

Vissza