Házirend

Nézőink figyelmébe!

Előadásainkra a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, jegyeink nem helyre szólnak.
Beengedés kezdete: előadáskezdés előtt 15 perccel.
Későn jövők csak az előadás szünetében foglalhatják el helyeiket, a szünet nélkül vagy speciális térben zajló előadásokra a későn jövőket nincs módunkban beengedni.
Az előadásokról kép-, hang- vagy videófelvételt Látogatóink nem készíthetnek! Erre csak a THEALTER fesztivál hivatalos fotósának és a sajtó megfelelő engedéllyel rendelkező munkatársainak van jogosultsága.
Kérjük, mobiltelefonjaikat előadáskezdés előtt némítsák le vagy kapcsolják ki.

Jegyet csak elmaradt előadás esetén cserélünk vagy váltunk vissza: a készpénzért megváltott jegyet 30 napon belül, nyitvatartási időben a MASZK Egyesület irodájában (Megálló Közösségi Ház, 6723 Szeged, Budapesti krt. 23.).
Online vásárolt jegy esetében az online jegyvisszaváltás szabályai érvényesek.

A MASZK Egyesület a személyes adatok kezelésére harmadik fél közreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak. A fesztivál programjaira történő internetes jegyvásárlás során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges. Adatfeldolgozó: TIXA Hungary Kft. (5600 Békéscsaba, Dobozi út58., Cg. 04-09-012827).
Az online vásárolt elektronikus jegyen lévő számsor és vonalkód a rendeléssel kapcsolatos összes információt tartalmazza. Segítségével beazonosítható a jegy, ezért nincs szükség egyéb biztonsági jelre. A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrizzük.
Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön E-Jegyéről. Mivel a vonalkódolvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az ELSŐ lehúzott E-Ticketet fogadjuk el eredeti jegynek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező E-Ticket másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül.
Kérjük, hogy a jegy nyomtatásakor sima A/4-es, fehér, irodai papírt használjon! A nyomtatást akár tintasugaras, akár lézernyomtató segítségével is elkészítheti. Fontos azonban, hogy a nyomtatáshoz ne használja a nyomtató gazdaságos üzemmódját (draft printing), mert ez a vonalkód torz megjelenítését eredményezheti.

A THEALTER-t szervező MASZK Egyesület a fesztivál programjairól promóciós, dokumentálási, archiválási és közgyűjteményi célból kép-, videó- és hangfelvételeket készít. Ezeket a felvételeket promóciós és dokumentálási célból nyomtatott kiadványainkban, valamint online felületeinken (pl. honlap, Facebook oldalak, YouTube-csatorna, Instagram-oldal) közzétesszük, sajtóorgánumok részére további – a személyhez fűződő jogokat nem sértő – felhasználás céljából továbbítjuk, valamint közgyűjteményeknek, pályázati támogatóinknak – közérdekű archiválás és adatkezelés céljából – továbbítjuk.
Látogatónk a belépőjegy megvásárlásával és a programjainkon való részvétellel egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy róla – a fent felsorolt célból – a MASZK Egyesület kép-, videó- és hangfelvételt készíthessen, ezeket közzétehesse és továbbíthassa azzal a kitétellel, hogy a Látogató kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető a felvételen.

Köszönjük az együttműködést, és jó szórakozást kívánunk!