Hírek

Thealter

Nézzétek meg THEALTER-híradóinkat!

Első híradónkban az első nap a megnyitóval, a bOdyssey projekt Omlik, ami épül c. Isti-tréningjével és nyitóprodukciónkkal, a Duna Táncműhely és a MASZK Egyesület (Szeged) Képíró c. bemutatójával:

 

Második híradónkban két gyerekprogramunk: a szegedi Barboncás Társulat Tiszavirág c. bábelőadása, valamint a celldömölki Soltis Lajos Színház és a k2 Színház Hantocska c. modern, zenés mű-népmeséje:

 

Harmadik híradónkban a Táncválogatott: a Forte Társulat és a Trafó Vaterlandja, Rózsavölgyi Zsuzsa 1.7 c. előadása és a Tünet Együttes Burokja:

 

Negyedik híradónkban a Hazai válogatott, 1. rész: a k2 Színház A Cenci-ház c. romantikus rémdrámája és a celldömölki Soltis Lajos Színház Szentivánéji álomja:

 

Ötödik híradónkban a Hazai válogatott, 2. rész: a Titkos Társulat Tótferi c. misztériumjátéka, a Dollár Papa Gyermekei és A Tágra zárt szemek próbája, valamint a Trojka Színházi Társulás Anna Kareninája:

 

Hatodik híradónkban a szentesi Horváth Mihály Gimnázium volt diákjainak Jó nagyon?! c. előadása és két THEALTER Tea for Two workshopunk (kurzusvezetők: Lénárd Róbert, Sardar Tagirovsky):

 

Hetedik híradónkban a FAQ Színház Izland-Magyarország c. előadása, a Szentendrei Teátrum, a FÜGE Produkció és az Orlai Produkciós Iroda koprodukciója: Mi és ők, valamint Kelemen Kristóf és Pálinkás Bence György közös rendezése, a Magyar akác:

 

Nyolcadik híradónkban a Színház- és Filmművészeti Egyetem három előadása: Dalok a földszintről – majdnem zenés tragédiák, Lars Norén: Az éjszaka a nappal anyja, valamint Félelem és fogcsikor – zenés nyomorgás a Harmadik Birodalomban:

 

Kilencedik híradónkban a sepsiszentgyörgyi M Studio Lift – boys will be boys c. előadása, az Aradi Kamaraszínház és a MASZK Egyesület (Szeged) Rhapsody in Blue Glue (#bluebird) c. koprodukciója és a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház Shakespeare, Sonnet 66 c. előadása:

 

Tizedik híradónkban a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház Felhő a nadrágban és Az Úr nevében c. előadásai, valamint az Újvidéki Színháztól Christopher Marlowe II. Edwardja és a Hasszán aga felesége:

 

Tizenegyedik híradónk a fesztivál összefoglaló kisfilmje:

 

Tizenkettedik híradónkban Lénárd Róbert THEALTER Tea for Two workshopbemutatójának teljes felvétele:

 

Tizenharmadik híradónkban Sardar Tagirovsky THEALTER Tea for Two workshopbemutatójának teljes felvétele:

 

Tizennegyedik híradónkban a szentesi Horváth Mihály Gimnázium Jó nagyon?! c. előadásának teljes felvétele:

 

Címlapfotó: thealterphoto2018